Mermaid Media

Hoe wordt jouw bedrijf online opgemerkt door jouw doelgroep? Hoe kom en blijf je op de radar van jouw publiek? Ik help je door heldere en krachtige teksten te schrijven. Met een frisse blik kijk ik naar de boodschap van je bedrijf en zorg voor wervende websiteteksten met de juiste tone-of-voice die jouw ideale klant aanzetten tot actie. 

Originele Over Ons-pagina

Een pakkende, lekker leesbare tekst om jouw bedrijf te omschrijven en de aandacht te pakken van de lezer. De 'Over ons'-pagina is onmisbaar: hier krijg je dé kans om jouw potentiële klant een goed beeld te geven van jouw bedrijf. Maar hoe pak je dat aan? Veel ondernemers hebben moeite om over zichzelf te schrijven. Jij ook? Ik help je graag met een originele Over Ons-pagina

Websitereview

Liever zelf aan de slag? Boek dan een websitereview. Je krijgt van mij uitgebreid advies, concrete tips en handvatten voor een website die voor je spreekt. 

Taalcheck

Hoe zonde is het als jouw mooie website taalfouten bevat? Met de taalcheck loop ik jouw website na en verbeter elke dt-fout, verkeerde komma en tangconstructie (wat is dat ook alweer...?). Zonodig maak ik je teksten ook nog even wat actiever, zodat ze lekker leesbaar zijn. 

bekijk meer projecten